06 70 33 24 905
Hírek
Élénkülnek a portugál-magyar kapcsolatok?
2014.07.10

Energiapolitikáról és portugál befektetésről tárgyalt Lisszabonban Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter.

2014.07.09 19:45 MTIbeszélj róla
 

Seszták Miklós először a Portugal Telecom vezérigazgatójával egyeztetett a Hungaro Digitel Zrt.-vel kapcsolatban. A miniszter emlékeztetett arra, hogy a társaságnak 55 százalékban az állam által megvásárolt Antenna Hungária, 45 százalékban pedig a Portugal Telecom a tulajdonosa. Seszták Miklós az új tulajdonosi struktúráról és a jövőbeli tervekről egyeztetett a portugál cég vezetőjével. 

A vezérigazgató jelezte, szívesen fektetnének be Magyarországon, mert látnak olyan piaci szegmenst, ahol a Portugal Telecom is piaci szereplő lehet - számolt be Seszták Miklós. 

"Örömmel fogadunk minden olyan befektetőt, aki a magyar érdekeket nem sérti, és a Portugal Telecomot is szívesen látjuk" - fűzte hozzá. 

Seszták Miklós beszámolt arról is, hogy tárgyalt a portugál környezetvédelmi, területfejlesztési és energiaügyi miniszterrel, aki egyértelművé tette, támogatja Magyarországot a Déli Áramlat kérdésében.

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: