06 70 33 24 905
Hírek
Hamarosan valós időben fordíthat a Google Fordító
2015.01.13


A Google tervei szerint hamarosan megújul fordítóalkalmazásuk, a Translate. Az app révén lehetővé válik az automatikus, valós idejű fordítás néhány nyelven.

A The New York Times számolt be arról, hogy hamarosan továbbfejleszti Google fordítóalkalmazását. Jelenleg a megoldás révén 80 nyelven van lehetőségük a felhasználóknak szövegről szövegre fordítani, és hangról szövegre fordítást is lehetővé tesz a program bár ez még nem automatikus.

A frissítés után az applikáció automatikusan érzékeli majd, amikor valaki egy adott – támogatott – nyelven beszél, és valós időben szöveggé alakítja azt a kiválasztott nyelven.

 

A jelentés azonban további részleteket nem közölt a frissítéssel kapcsolatban, és azt sem tudni, pontosan mikor érkezik ez a fejlesztés. Egyesek szerint hamarosan debütálhat a megoldás.

A Google még 2013 júniusában beszélt arról, hogy dolgozik ezen a technológián, ám akkor Hugo Barra, az Android termékmenedzsment részlegének alelnöke arról beszélt, hogy a technológia még évekre van minden nyelvtől az ilyen jellegű fordítás tekintetében, viszont néhány nyelvpár, beleértve az angol-portugált már közel áll a tökéleteshez.

Forrás: primonline.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: