06 70 33 24 905
Hírek
Lengyel nyelvtanfolyamokat indít a Lengyel Intézet Budapesten
2014.09.11

A budapesti Lengyel Intézet kétszer egy évben – októberben és februárban – különböző szintű nyelvtanfolyamokat indít. Az órákra kétszer egy héten kerül sor: hétfőn és szerdán, illetve kedden és csütörtökön. A kurzusokat lengyelre mint idegen nyelvre specializálódott, tapasztalt nyelvi lektorok tartják.
 
Az órák időpontjai
Az órák időpontjai

Minden kurzus ideje egy szemeszter (hatvan tanóra). A tanfolyamhoz szükséges (Hurra!!! Po polsku – Hurrá!!! Lengyelül) tankönyv a helyszínen, a Lengyel Intézetben kapható. A tanfolyam ára tartalmazza a szemeszter végén esedékes záróteszt, illetve a kurzus elvégzéséről szóló bizonyítvány költségeit, nem tartalmazza azonban a tankönyvek árát, ezeket a beiratkozóknak külön kell megvásárolni.

A Lengyel Intézet és a Lengyel Idegenforgalmi Szervezet közösen mutatkozik be szeptember 12-14. között a Nyelvparádén, mely idén immár 15. alkalommal kerül megrendezésre, ismét a Millenárison. A helyszínen tapasztalt nyelvtanárokkal történő konzultációs lehetőséggel, játékokkal, bemutatóórákkal és számtalan érdekes programmal várnak mindenkit.

(Nyest)

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: