06 70 33 24 905
Hírek
Skype Translator: Elkezdődött a regisztráció
2014.11.06


Már lehet regisztrálni a videós beszélgetéseket is közel valós időben fordító Skype Translator kipróbálásához. Aki gyorsan jelentkezik, és be is válogatják, az még idén használhatja a sci-fiket idéző szolgáltatást.

A Skype Translate-ban semmi érdekes nem lenne, ha a chatkliensbe begépelt szöveget fordítaná, azonban nem erről van szó: a Skype közel valós időben fordítja majd a beszélgetést, amit hangban folytatunk egy más nyelven kommunikáló partnerünkkel.

 

Aki első között szeretné kipróbálni a szolgáltatást, annak ide kattintva kell regisztrálnia. Előzetes (amolyan béta) verzió lévén a Translator természetesen közel sem működik majd tökéletesen, de mivel a közönség elé engedik, valószínűleg jól használható lesz.

Az ingyenes tesztelgetéshez Windows 8.1-et futtató számítógépre van szükség. A regisztráció során az e-mail cím mellett a preferált nyelveket is meg kell adni, első körben a fontosabb világnyelveken (angol, spanyol, francia, német, olasz, orosz, kínai, japán, portugál és arab) lesz elérhető az oda-vissza fordítás. A szerencsés (időben) jelentkezők még idén megkapják hozzáférésüket.

(Parameter.sk)

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: