06 70 33 24 905
Hírek
Ebből a zseniális reklámból kiderül, hogy igenis van jobb a Google fordítójánál
2015.11.19


Az ElaN Languages egy recept fordításával tesztelte saját és a Google szolgáltatását. Az egyik étel kissé talán gusztustalan lett. 

A holland JWT Amsterdam ügynökség a fordítási szolgáltatásokat nyújtó ElaN Languages számára készítette el az elmúlt néhány hónap legviccesebb reklámját, amely bebizonyítja, hogy a keresőóriás százmilliók által használt fordító funkciójánál igenis találhatunk jobbat.

Képernyőfotó 2015-11-18 - 14.04.43

A Taste The Translation (Ízleld meg a fordítást) címet viselő reklámban egy szusitorta japán nyelvű receptjét fordítják le az ElaN és a Google Translate segítségével, a különbség pedig igen meggyőző.

A februárban megjelent kétperces szpot eddig nem futott be igazán nagy sikereket Hollandián kívül, de az október eleji Clio Awards-on bezsebelt bronzszobrocska, valamint az idén Berlinben megrendezett Epica Awards-on két nappal ezelőtt elnyert fődíja elég volt ahhoz, hgy megkezdje világhódító útját.

Képernyőfotó 2015-11-18 - 14.05.21

A reklám lényege nem az, hogy a néző a cég szolgáltatását használja, hanem az, hogy néhány szónál hosszabb fordításokhoz senki ne használjon ingyenes fordítórendszert, ugyanis a végeredmény nem lesz épp tökéletes, inkább bízza a szöveget a rendszerükben megtalálható tapasztalt fordítók egyikére.

Forrás: www.24.hu 

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: