06 70 33 24 905
Hírek
Fiúk, mennyit érne meg nektek egy nőkódoló?
2015.03.18


Fiúk, mennyit érne meg nektek egy nőkódoló?

Egy kreatív ügynökség eljátszott a gondolattal, hogy milyen is lenne egy női beszédet fordító készülék. Az alábbi videó bármelyik férfit meggyőzi a készülék nélkülözhetetlenségéről!

A Manslater névre hallgató készülék tökéletesen megfejti, hogy az adott hölgy mire gondol valójában. Hiszen minden pasi tudja, hogy az egy dolog, hogy mit mondanak a nők, de a lényeg az, hogy valójában mire gondolnak közben. „5 perc múlva kész vagyok!"- ez ugye annyit jelent, hogy „fél óra, amíg elkészülök".

Egy durcás "semmi bajom" pedig nagy eséllyel azt fejezi ki, hogy "baromira mérges vagyok, mert elfelejtetted az évfordulónkat". Persze találgatni fárasztó és rizikós, ráadásul mostantól teljesen felesleges is, hiszen a Manslater használatával pofonegyszerű lesz megérteni a nőket! Ugye srácok, hogy minden pénzt megér?

 

 

Forrás: http://oldalborda.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: