06 70 33 24 905
Hírek
Így működnek a Samsung Galaxy S24-ek mesterséges intelligenciás újdonságai
2024.01.23

 

Mint arról már részletes cikkünkben beszámoltunk, a Samsung szerdán hivatalosan is bemutatta új Galaxy S24 készülékeit. Az új csúcsmobilok a hardver terén kevés újdonságot hoznak, ám rengeteg szoftveres fejlesztéssel érkeznek - azok között is számos olyannal, amik a Samsung mesterséges intelligenciájára, a Samsung AI-re épülnek.

Ezek működéséről ugyan szintén írtunk átfogó cikkünkben, de valószínűleg senki nem bánja, ha egy-egy rövidke videóval is bemutatjuk ezek mindegyikét, hogy hogyan is működnek. Szerencsére is meg tudjuk tenni, ugyanis a gyártó saját maga adott ki pár klipet, amikben részletesen és gyorsan elmagyarázza az egyes funkciók lényegét és használatát.

Ezek között ott van a Live Translate, ami a hanghívások szöveges leiratát és fordítását képes biztosítani valós időben, illetve a szöveges megírt válaszokat visszafordítani a beszélgetőpartner felé, ahogyan a Transcript Assist is, ami pedig a szöveges átfogalmazásában segít a felhasználóknak.

A videókban bemutatásra kerül a Chat Assist is, ami a csevegés stílusát igazítja automatikusan a beszélgetőpartnerhez - pl. udvariassá fogalmazza át a főnöknek küldött üzeneteket, és viccesnek a haveroknak írtakat.

Végül pedig a Note Assist is bemutatásra kerül, ami hosszabb szövegeket képes átolvasni helyettünk, és azok lényegét röviden pár pontban összefoglalni.

Egy további videóban a Samsung bemutatja a Kamera alkalmazás újdonságait is, ami például a telefonnal lőtt fotókban az elemek átrendezésére vagy a háttér lecserelésére ad lehetőséget.

A funkciók egy részét - ha ugyan nem az összeset - egyébként más Samsung Galaxy telefonok is meg fogják majd kapni a One UI 6.1 frissítés részeként, illetve az idén piacra kerülők már eleve utóbbi verzióval együtt.

Forrás: pcforum.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: