06 70 33 24 905
Hírek
Újabb magyar sikersztori kezdődhet
2017.11.17

A magyar SignAll, mely elsőként az amerikai piacra fejleszti automatizált jelnyelvi fordító rendszerét, elnyerte az amerikai CES elismerését, így kvalifikálta magát a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vására, a Las Vegas-i CES 2018 kiállítói közé - áll a vállalat közleményében.  


A CES (Consumer Electronics Show) minden évben több, mint 3900 kiállítót és 170 000 látogatót vonz több, mint 150 országból. A CTA Foundation által rendezett eseményen a világ üzleti vezetői és úttörő gondolkodói gyűlnek össze, hogy megvitassák az ipar legfontosabb kérdéseit. 

Mi az a CES?
A januárban megrendezésre kerülő CES (Consumer Electronic Show) az év első fontos eseménye a technológia szektor számára. Az elsőt 1967-ben rendezték New Yorkban, de most már minden évben Las Vegas ad színteret az eseménynek. A CES a fogyasztói elektronikában tevékenykedők cégek kiállítása és vására. Nem nyilvános esemény, megközelítőleg 200 ezer látogatót vonz a négy nap alatt, amelyen a technológia szektor legnevesebb vezetői is képviseltetik magukat. Nem csak a termékbemutatók miatt fontos a CES, de ezen az eseményen leplezik le a technológia szektor szereplői a legújabb innovációikat, amelyek közül bár nem mind kerül végül termék formájában a fogyasztókhoz, de felfedi a fejlesztések irányát.

A CTA Foundation a világ minden részéről pályázó, több, mint 200 startup közül választotta ki az öt legjobbat, köztük a SignAll-t, az alapján, hogy technológiájuk potenciálisan mennyire van pozitív hatással az idősek és fogyatékkal élők életére.

A SignAll, mely a washingtoni Gallaudet Egyetemmel közösen, de magyar központtal dolgozik a siketek és hallók közötti korlátok lebontásán a közelmúltban azzal került a sajtóba, hogy első magyar cégként került felvételre a társadalmi küldetéssel rendelkező vállalkozások londoni tőzsdéjére a Social Stock Exchange-re.

A magyar SignAll a világ első teljesen automatizált jelnyelvi fordító megoldásán dolgozik, melynek célja, hogy lehetővé tegye az angolul beszélők és az amerikai jelnyelvet használó siket és nagyothalló emberek közötti kommunikációt. A fejlesztés két alappillére a számítógépes látás, valamint a természetes nyelvi feldolgozás. A magyar SignAll a világon elsőként hozta létre a működő prototípust. A SignAll egyedülállóságát bizonyítja, hogy ez az első olyan megoldás, mely a jelnyelvet teljes komplexitásában képes értelmezni és nyelvtanilag korrekt, értelmes mondatokra fordítani.

A cég befektetői között van a prágai székhelyű Credo Ventures, a magvető és első körös befektetések specialistája az Internet, az IT és az egészségügyi iparágakban. A Perion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. és a Conor Seed Capital Fund szintén a befektetők között van.
 
Forrás: www.portfolio.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: