06 70 33 24 905
Hírek
Üzleti delegáció Portugáliába
2016.03.10

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Dunai Péter főtitkár vezetésével 2016. április 11-14. között üzleti delegációt szervez Portugáliába. Az üzletember-delegáció Dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettest kíséri hivatalos portugáliai látogatása alkalmából. A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek által szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Lisszabonban és Portóban.

 
portugál

Tisztelt Vállalkozás!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Dunai Péter főtitkár vezetésével2016. április 11-14. között üzleti delegációt szervez Portugáliába. Az üzletember-delegáció Dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettest kíséri hivatalos portugáliai látogatása alkalmából. A delegáció tagjai a helyi kamarai partnerek által szervezett üzleti fórumokon és üzletember-találkozón vesznek részt Lisszabonban és Portóban.

A kiutazás a Portugália valamint Angola és Mozambik iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez. Az út során tájékozódhatnak a portugál és portugál-afrikai gazdasági és üzleti környezetről, a magyar-portugál gazdasági együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak az angolai és mozambiki piacon is jártas portugál vállalkozókkal.
A szakmai programok szervezését és finanszírozását az MKIK biztosítja. A repülőjegyek és a szállás foglalását a kiutazó egyénileg intézi. Az utazás, a szállás valamint a transzferek költségei a kiutazót terhelik.
A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.
PROGRAMTERV – MKIK delegácio Portugáliába – 2016. április 11-14.
Company profile form – MKIK delegáció Portugália

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt angol nyelvű cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2016. március 2-ig a palmay@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék. Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció legalább tíz fő esetén indul el. A férőhelyek száma ugyanakkor korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, csak a kitöltött, angol nyelvű cégprofil adatlap beérkezésével tudjuk elfogadni. A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Pálmay Flóra, nemzetközi igazgatóhelyettes áll a rendelkezésükre: telefon:(1) 474 5143, e-mail: palmay@mkik.hu).


Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben a kontaktszemély az 1000 Út Utazási Irodánál: Simity Péter – telefon: 354 3991, e-mail: info@1000ut.hu.

Forrás: www.bkik.hu

Nyelveink:

magyar, angol, német, orosz, francia, portugál, spanyol, svéd, olasz, cseh, holland, román, szerb, bolgár, horvát, szlovák, lengyel, szlovén, arab, hébertörök, albán, ukrán, görög, bosnyák, dán, finn, litván, lett, észt, örmény, flamand, belorusz, máltai, ír, japán, thai, kínai, koreai, vietnámi nyelvek fordítása

1x1 Fordítóiroda 
www.1x1forditoiroda.hu

1DayTranslation  
www.1DayTranslation.com

Telefon: 06 70 33 24 905

Email: info@1x1forditoiroda.hu

Skype: onebyonetranslation

Minden jog fenntartva © 1x1 Fordítóiroda
Weboldalt készítette: